PADI Open Water Cursus

De PADI Open Water Duiker cursus bestaat uit drie delen:

  • Kennisontwikkeling (in het klaslokaal, PADI e-Learning of met de nieuwe Open Water Touch  ) om de basisprincipes van het scuba duiken te begrijpen.
  • 5 Sessies in beschut water om de basistechnieken te leren en je volledig voor te bereiden op je duiken in de oceaan.
  • 4 Open Water Duiken om je vaardigheden te oefenen en de wondere onderwaterwereld te verkennen!

Of je nu altijd al hebt willen duiken, avontuurlijke dingen hebt willen doen, of gewoon wil ontdekken hoe de wondere onderwaterwereld eruitziet, het begint hier!

De PADI Open Water Duiker cursus is ‘s werelds populairste duikcursus, en introduceerde miljoenen mensen tot de avontuurlijke levensstijl van het duiken.
Je hebt vele mogelijkheden om te leren duiken. Je kan zelfs beginnen vooraleer je arriveert met het Padi e-Learning systeem of het Open Water “Touch Systeem”


Alt Text

Om je in te schrijven voor een PADI Open Water Duiker cursus (of Junior Open Water Duiker cursus), moet je 10 jaar of ouder zijn. Je hebt redelijke zwemvaardigheden nodig en moet in goede gezondheid zijn.

Download en vul aub deze medische vragenlijst in, en als je JA antwoord op een van de vragen, consulteer dan een duikarts alvorens te reserveren.

Voorafgaande duikervaring is niet vereist, maar je kan altijd eerst proberen met het Discover Scuba Diving programma.


De PADI Open Water Cursus brengt je in slechts 4 dagen tijd tot een niveau dat je kwalificeert tot een maximum diepte van 18m (3 dagen als je echt gehaast bent).

Deze duikcursus leert je al de technieken die je nodig hebt om het Scuba Duiken onder de knie te krijgen.

Dit certificaat zal vele duikplekken voor jou toegankelijk maken en wordt over heel de wereld erkend.

Open Water Cursus Standaard Programma:
Met het normale programma van de cursus over 4 dagen, proberen we het zo ontspannen mogelijk te houden voor onze nieuwe duikers met voldoende tijd om te oefenen wat je geleerd hebt. Dit programma kan aangepast worden naar 3 dagen als je echt gehaast bent. Stuur ons dan snel een email via onze Contact pagina en dan reageren we zo snel mogelijk. Of selecteer de gepaste keuze bij Checkout van de reservatie …

Dag 1: 13.00 – 18.00 Theorie
Dag 2 AM: 8.00 – 11.00 Duiken in beschut water
Dag 2 PM: 12.00 – 18.00 Duiken in beschut water
Dag 3 AM: 9.00 – 11.00 Theorie
Dag 3 PM: 12.00 – 17.00 Open Water Duik 1 & 2
Dag 4 AM: 7.30 – 12.00 Open Water Duik 3 & 4

Accommodatie

Vier gratis nachten in een kamer met ventilator zijn inbegrepen in de cursus. Als je zou willen upgraden naar een van onze andere accommodatie opties (consulteer hier), selecteer dan die upgrade bij de checkout van de reservatie. Klaar om je leven te veranderen? Klik hieronder en reserveer je plaats.

Cursusprijs: 9,800 THB

Klik Hier….Reserveer Nu!

PADI Open Water Cursus was last modified: april 1st, 2016 by SimonD